New Experience 2.0 beta

  • Equilibrium "Level Three" desktop look "New Experience 2.0"    New Experience 2.0 je novo unapređeno KDE Plasma desktop okruženje GNU/Linux distribucije EQuilibrium (za manje upućene operativni sistem poput Windowsa ili OSXa).
    Okruženje New Experience 2.0 donosi značajne izmene i poboljšano aktivno korisničko iskustvo. I dalje je tu prepoznatljiv desktop sa dva panela, kao i čisti prozori bez rubova, ali je to sad još bolje ukomponovano i deluje znatno ispoliranije. Ceo desktop sad deluje čistije i kad nisu aktivne i maksimizirane aplikacije paneli nisu vidljivi.
    Paneli su izmenjeni, ali sve potrebne funkcije su još uvek tu. Global meni koji se nalazio u gornjem uglu, je premešten s levog panela na donji panel. Meni je sad dostupan direktno i sem što atraktivno deluje takođe pruža i bolji uvid u funkcije aktivnog prozora. Task Manager je sad izmešten sa donjeg panela na levi panel tako da je celo vreme vidljiv. Levi panel je providan, ali prilikom maksimiziranja prozora dobije pozadinsku boju plasma teme. Ovo je samo deo izmena, ostatak pogledajte u kratkom videu.

    Krajem Januara bi trebao biti dostupan za preuzimanje Equilibrium sa New Experience 2.0.