LT-Stand MINI ultra i ultra f

Svi mi kupujemo laptop da bi smo sebi pružili mogućnost za opušten rad. Rad na laptopu nikako ne zamišljamo da:
  sedimo satima na stolici pogrbljeni iznad istog tog računara dok beskonačno u neugodnom položaju naprežemo vrat gledajući u mali ekran.


Kao što na tržištu postoje razni modeli prenosnih računara, tako postoje i razni dodaci koji nam olakšavaju rad na računaru. Na ovoj stranici Vam predstavljamo dva takva modela koji će vam umnogome olakšati rad  i zaista omogućiti da opušteno radite, bez naprezanja na vašem laptopu "LT-Stand MINI ultra" i "LT-Stand MINI ultra f".

Oba stalka za laptop koja Vam predstavljamo imaju iste karakteristike s tom razlikom što "LT-Stand MINI ultra f" ima kao dodatak moćan ventilator za dodatno hlađenje računara (više o ovome ćemo kad dođemo do dela o hlađenju).

Zašto stalak za laptop?

Kao što je već napomenuto, da bi nam omogućio opušten i nesmetan rad na računaru. A to znači da možemo da koristimo laptop opušteno zavaljeni u krevetu ili fotelji.

Prednost LT-Stand MINI modela naspram drugih stalaka koji se nalaze trenutno na tržištu je višestruka, a najveća prednost je što ga možemo koristiti nesmetano u krevetu a još dodatni plus na sve to je čvrsta sklopiva podloga za miš, koja je neophodna mnogima za nesmetan rad pošto su mnogi od nas navikli da koriste miš i bez njega se teško kreću po desktopu.

 

Naravno, LT-Stand MINI ultra nam omogućava dodatnu stabilnost ukoliko laptop koristimo u krilu, jer mnogi znaju kako je neugodan osećaj kad je laptop klimav, kakvi problemi nastaju ukoliko krenemo da pišemo samo malo duži tekst, a zbog dodatka za miš gejmeri će posebno da budu srećni jer mogu neometano da igraju mnoge igre koje su inače dizajnirane za PC i neophodan je miš za lako i brzo kretanje. Osim toga, zbog stalka laptop se podiže na optimalniju visinu i zbog toga ne naprežemo toliko vrat, takođe možemo da ga spustimo na koju god površinu poželimo, nebitno dal je u pitanju neka mekana prostirka, tapacirana stolica, stolnjak pa čak i vlažne površine (posle kiše npr.) ... i nastavimo opušteno da koristimo laptop, što bez stalka ne bi bio slučaj.

 

Što se tiče izrade, napravljeni su od kvalitetnih materijala, aluminijumska konstrukcija sa dodatnim delovima od polikarbonata čine ovaj stalak izuzetno laganim i jako čvrstim. Prilikom korišćenja laptopa nema dodatnih zvukova poput krckanja ili cvrčanja. 

Laptop se na stalak postavlja jako jednostavno, kao da se spušta na bilo koju drugu površinu, a zbog jedinstvenog tehnološkog rešenja stiče se osećaj kao da je računar prilepljen za stalak. Naravno skidanje je isto tako jednostavno (da neko ne pomisli da je zaista zalepljen).


A sad da navedemo koje prednosti ima vaš računar zahvaljujući ovom stalku. NEMA VIŠE PREGREVANJA laptopa pošto je računar podignut na sigurnu visinu i ne dolazi do zatvaranja njegovih usisa za svež vazduh koji je neophodan vašem računaru kako bi ga adekvatno hladio. Još dodatnih plus je moćan ventilator koji dolazi sa modelom "LT-Stand MINI ultra f" i koji se prilagođava usisnom otvoru na vašem laptopu. Tj drugim rečima, ventilator se postavlja ispod usisnog otvora tako da maksimalno ubacuje hladan vazduh u računar. Da razjasnimo zašto je bolji ovaj model od ostalih. Na tržištu postoje mnogi kuleri (postolja sa glomaznim ventilatorima) koji hlade spoljašnjost vašeg računara (plastiku koja je toplotni izolator) a unutrašnjost ostavljaju zagrejanu, a samo jedan mali deo hladnog vazduha prodre u unutrašnjost. Sa LT-Stand MINI ultra f modelom ukoliko se ventilator pravilno postavi, većina hladnog vazduha prodre u unutrašnjost i izbaci vreo vazduh napolje, dok samo jedan manji deo hladnog vazduha se raspe po spoljašnjem delu laptopa. 

Dodatna prednost je i to, što je laptop odignut od površine na koju bi inače bio naslonjen i ne usisava u sebe tolku količinu prašine, dakle nećete imati toliko često potrebu nositi laptop u servis na čišćenje. 


Prednosti ima puno, mogućnosti i načina korišćenja još više ... Najbolji način da shvatite zasto je LT-Stand MINI ultra tako savršen, je da pogledate vaš laptop i razmislite o svemu?  U svako slučaju možemo reći da je vaš laptop sa ovim stalkom dobio krila :) 

LT-Stand MINI ultra
4.890,00RSD
Za produktivan i komforan rad iz kreveta uz pomoć miša kao i na mekanim površinama ili u krilu ...Ne..
LT-Stand MINI ultra f
5.990,00RSD
Za komforan rad uz pomoć miša u krevetu uz dodatno hlađenje prenosnog računara ...Izdvajam..
Stranica 1 do 2 od 2 (1 stranica)