EQuilibrium Level Twoo je spreman, ali ...

EQuilibrium Level Twoo je spreman i kompletiran, ali do objavljivanja ove distribucije neće doći. Ranije je najavljivano da će početkom 2018. doći do puštanja ove distribucije za preuzimanje, ali više puta je odlagano. Isprva je Level Twoo trebao da bude bazian na Debianu, ali je razvoj prekinut i ostavljen za neko drugo vreme. Kao baza opet je uzet Kubuntu, ali zbog odlaganja datuma izlaska ovog izdanja jednostavno se izgubio smisao objavljivanja. 


Nov EQuilibrium bi trebalo da se pojavi početkom Maja ove godine i to bi bilo prvo dugoročno podržano izdanje. Za sad se vodi pod nazivom EQuilibrium Level Three, ali to svakako nije njegov konačni naziv pošto su u opticaju još neka imena. 


Što se tiče samog izdanja biće dostupno samo jedno KDE 64 bitno izdanje bazirano na Kubuntuu 18.04 . Namenjeno kao i do sad prvenstveno laptop korisnicima. EQuilibrium Level Three će kao i prethodna izdanja pružiti maksimalno iskustvo korisnika vezano za internet. Od noviteta je još tu i povratak dugmića (MInimize/Maximize/Close), kojih u prethodnom izdanju nije bilo. 


Pratite nas i saznajte kakve još novitete donosi novi EQuilibrium.